Huisconcerten, een avond uit – thuis!


De laatste jaren zijn huisconcerten een belangrijk onderdeel geworden van mijn tourschema. Het is echt een privilege om mijn muziek te brengen bij de meest fantastische mensen thuis, in hun patio’s, achtertuinen en buurtcentra. Om een idee te geven hoe het is om bij iemand thuis te spelen heb ik hier twee impressies van hoe zo’n concert er ongeveer uit ziet:

Al vanaf 2011 speel ik huisconcerten door heel Europa. Ik sta open voor concerten verder weg, zolang het allemaal maar logistiek mogelijk is. Zo speelde ik ooit in Suriname vanwege het feit dat daar een documentaire gemaakt werd over mijn muzikale roots. Als jij geïnteresseerd bent in een huisconcert vul dan het formulier, onderaan deze pagina, in en stuur deze naar me op. Ik zorg ervoor dat mijn concert het mooiste moment van de avond wordt.

Richtlijnen voor Arnold Veeman’s Huisconcerten
  • Huisconcerten zijn op “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” basis.
  • Geef duidelijk de gewenste data door, ik doe mijn uiterste best maar kan niet garanderen of jouw datum past in mijn agenda.
  • Reis en productiekosten worden gedekt bij 30+ gasten.
  • Huisconcerten zijn intieme luisterconcerten, we gaan er samen een ontzettend gave avond van maken! Als je wilt dat ik kom spelen op jouw grotere feesten, wil je een concert boeken voor jouw theater of wil je mij voor jouw HaFaBra/Symfonie orkest? Stuur dan een mailtje met jouw vragen en/of wensen naar management@arnoldveeman.com
Huisconcerten Arnold Veeman Componist Groningen Componist Groningen Arnold Veeman

Huisconcerten Arnold Veeman Componist Groningen

Uw naam*

Uw e-mail*

Onderwerp

Waarom wil jij dat Arnold bij jou komt optreden? En geef 2 data op welke jou het allerbeste uitkomen