Win een gratis huisconcert t.w.v. €500!

by Lalala on 21 augustus 2016

De stilte verklankt

Het eerste wat me aangreep in mijn leven was klank. Niet alleen muziek maar ook het geritsel van de blaadjes, een schuifdeur of bijvoorbeeld de stilte van de nacht – die nooit ècht stil is.

Onversterkt

Gefascineerd ben ik door klanken en door de jaren heen heb ik mijn meest inspirerende momenten vormgegeven in muziek. Deze blijken te passen als een handschoen bij andere mensen. Hun creatieve ideeën versterken hierdoor.

Van het hele beeld…

Om dit zo goed mogelijk te doen gebruik ik een enorm palet: een orkest, een band en zelfs beeld. Veel mensen, zoals jij, kennen het effect van mijn concerten maar de muziek. op zichzelf, wordt ook èrg goed ontvangen door de landelijke media:

Banner-huiskamerconcerten-02 Componist Groningen Arnold Veeman

…naar het kleinste hartje

Het wekt een vertrouwd gevoel op; iets wat we toch met zijn allen nastreven? Het is gemakkelijk om met effecten hierbij in de buurt te komen maar dat èchte gevoel; de inspiratie die je kracht geeft om nieuwe dingen te ontdekken bij jezelf; dát is waar het mij om gaat als ik een huiskamerconcert geef. Niets anders.

Een cadeau voor jou, van mij

want ik geef het je zo graag. Ik heb iets bedacht waardoor ook jij dit mee kan maken:
Iedere maand verloot ik, onder 1 iemand die een CD van mij koopt, een huiskamerconcert ter waarde van €500.

Meedoen is dus heel simpel!
Doe mee, koop jouw CD
en wie weet nog véél meer!

Richtlijnen huiskamerconcert

Nieuwsbrief ontvangen?

by Lalala on 16 augustus 2016

Wil jij ook regelmatig op de hoogte gehouden worden van alle concerten, tips en aanbiedingen – zoals gratis huiskamerconcerten, 1-minute-video-boodschappen over Arnold’s authentieke werkwijze en previews van de nieuwste liedjes? Schrijf je dan gauw in!

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

 

Geboortegrond

april 18, 2016

Het typische van geboortegrond is dat je een unieke band hebt met zowel de omgeving alsook met de mensen om je heen. Een vertrouwde omgeving. Tegenwoordig kan men het gevoel krijgen dat deze vertrouwde omgeving onder druk staat door invloeden van buitenaf. Naar mijn idee komt dat voornamelijk door de overprikkeling van de politiek en de […]

Read the full article →

Spannend

maart 10, 2016

Af en toe vind ik het best spannend om er voor uit te komen waarom het zo fijn voor me voelt om concerten te geven. Voor mij persoonlijk gaat het niet om het zingen, mijn timing, de fantastisch en op maat gemaakte kleding, de altijd weer feilloze technici, de bandmaatjes van wereldformaat. Nee, het gaat […]

Read the full article →

Mercedes-Benz Reclame

februari 23, 2016

Hoe bizar kunnen dingen gaan. In plaats van iets met muziek viel iemands oog op een van mijn andere talenten: het maken van 3D video’s. Al jaren (ik denk al 20 jaar ofzo) ben ik naast mijn muziek bezig met 3D modeling. De grap is dat ik op mijn muziek altijd volledig de grip heb […]

Read the full article →