Lets Rock!

Vorig jaar had ik opeens heel veel zin om dit lied “Seduce Me” te maken. Toen anderen een preview kregen waren ze enthousiast en men wilde meer van dit. En er is meer, maar daarover later meer!

Vroeger speelde ik met een paar vrienden in een metalband en sindsdien is de liefde voor dit genre me bijgebleven. Uiteraard wijkt dit heel erg af van hoe jij me kent en ik heb me een tijdje koest gehouden qua het uitbrengen van allerlei verschillende genres, maar dit kon ik niet laten liggen. Sterker nog, ik ga me niet meer inhouden en breng mijn nieuwe werk gewoon onder andere namen uit. Lang leve 2019!

Dit lied is dus een van een flink aantal. Een kennis van me vroeg zich af of “Seduce Me” ook nog een verhaal heeft. Dit heb ik erg serieus genomen. Misschien zelfs een beetje té serieus, maar er liggen allerlei interessante ideeën op de plank. Zo heb ik samen met Marcel Siegers, de toenmalige drummer van die metal-band waar ik het net over had, samengewerkt aan meerdere liedjes in dezelfde stijl als “Seduce Me”. Tevens wordt er gewerkt aan de basis voor mooie video’s bij de stukken.

Beluister het zelf, ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!
http://spinnup.link/240294-seduce-me