Magisch!

De Volkskrant noemt het “Magisch!” en dat vond ik zelf ook. De tour met Lilian Vieira en mij ging als een speer en was FANTASTISCH!


In januari bezochten we een 10-tal theaters en was het iedere keer weer een feest vol verrassingen, leuke ontmoetingen en afwisselende muziek.
De Uitdaging is een tour langs een flink aantal gerenommeerde theaters door het hele land. Initiatiefnemer van dit kleurrijke programma is de pianist Thijs Borsten. Hij stelt twee in het oog springende artiesten aan het publiek voor. Deze ontmoeten elkaar persoonlijk; op muzikaal vlak en op het podium.
Dit levert niet alleen inspirerende momenten op, maar de hele voorstelling is spannend omdat niemand precies weet wat er gaat komen. Wij ook niet!
Inmiddels weten we dat wel: Brazilië en Groningen kwamen bij elkaar en hoe! De muziek swingde, ontroerde en het resultaat was voelbaar in de zaal. Iedereen zat op het puntje van z’n stoel. Het samenspel tussen Lilian en mij vind ik erg aanstekelijk.
De officiële tour is voorbij maar wil je deze Uitdaging beleven? Neem contact op met het management over de mogelijkheden voor een boeking in jouw theater.