Duvel, ik versta je niet

Singer Songwriter Arnold Veeman bekend van zijn afsluitende optreden tijdens Koningsdag 2018 en zijn letterlijke underground album Klaai kreeg internationaal lovende kritieken. Komend seizoen komt hij alleen
en presenteert zijn nieuwste programma: Duvel, ik versta je niet!

Veeman is geboren en getogen in het noorden van Nederland. Zijn noordelijke afkomst is onmiskenbaar aanwezig in al zijn muziek: het weidse landschap, uitzichten voorbij de horizon, de sobere, harde en eerlijke instelling van de Groningers. Het is deze kracht die je overal terugvindt. Hij werkt als componist, arrangeur, liedjes- en tekstschrijver en speelt zijn eigen muziek en liederen. Hij speelt contrabas, gitaar en een reeks andere instrumenten. Als componist beheerst hij diverse stijlen.
Duvel, ik versta je niet
Loeihard, muisstil, loepzuiver en knettervals zullen er verhalen verteld worden, en niet alleen in muziek. Deze verhalen gaan allemaal over schoonheid en wat dat voor iedereen kan betekenen.
Arnold: “Je perceptie is altijd een eenzijdige ervaring. In een hart kijken van een ander kan eigenlijk niet, maar ik ga toch een poging wagen om jullie in die van mij te laten kijken. Waarschijnlijk zal dat heel herkenbaar zijn en geeft het moed om je zelf nog beter te doorgronden.”
Er wordt gitaar gespeeld, op de ukelele getokkeld en er komen nog een klein aantal andere interessante instrumenten mee. Sprookjesachtig sterke verhalen worden afgewisseld met naakte waarheden. Typisch Arnold, typisch Gronings.
Klik hier voor de presskit, bio en persfoto’s.