≡ Menu

Huisconcerten, een avond uit – thuis!

De laatste jaren zijn huisconcerten een belangrijk onderdeel geworden van mijn tourschema. Het voelt voor mij echt als een privilege om mijn muziek te brengen bij de meest fantastische mensen thuis, in hun patio’s, achtertuinen, zolderkamers, tot zelfs in hun kerkgebouwen. De meest waanzinnige plekken heb ik gezien, en het was altijd super! Om een idee te geven hoe het is om bij iemand thuis te spelen heb ik hier twee impressies van hoe zo’n concert er ongeveer uit ziet:


Deze huisconcerten kunnen plaatsvinden door heel Europa en ver daar buiten. Zo speelde ik bijvoorbeeld ooit in Suriname vanwege het feit dat daar een documentaire gemaakt is over mijn muzikale roots. Alles is mogelijk!
Als jij geïnteresseerd bent in een huisconcert stuur dan een bericht naar management@arnoldveeman.com . We gaan voor het mooiste moment van de avond!

Richtlijnen voor huisconcerten

– Huisconcerten zijn op “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” basis.
– Geef duidelijk de gewenste data door, ik doe mijn uiterste best maar kan niet garanderen of jouw datum past in mijn agenda. Meestal komen we hier wel uit.
– Deze huisconcerten zijn intieme luisterconcerten van ongeveer een half uur.

Als het je interessant lijkt om me te boeken voor jouw grotere feesten; voor jouw theater of voor jouw HaFaBra/Symfonie orkest? Stuur dan een bericht met jouw vragen en/of wensen naar management@arnoldveeman.com

Huisconcerten Arnold Veeman Componist Groningen
Huisconcerten Arnold Veeman Componist Groningen