Arnolds wens voor de komende jaren? Doorgaan met het maken van muziek.
Maar ook: Meer filmmuziek schrijven! Het liefst om te werken met een vaste regisseur. Denk aan Fellini/Rota en Spielberg/Williams, mensen die ongeveer hun hele oeuvre samen hebben opgebouwd. Samenwerken om verschillende droomwerelden bij elkaar brengen.
Hier is een lijst met muziekfragmenten welke Arnold schreef voor diverse filmproducties.

Hieronder nog een kleine greep uit projecten waar Arnold zijn muzikale bijdrage aan heeft geleverd. Klik op de afbeeldingen om de films en docu’s te bekijken waar Arnold zijn muzikale bijdrage aan heeft geleverd.

The Problem Solver, een vrouw heeft te maken met een overspelige man en huurt een probleemoplosser in met dodelijke ideeën. Een korte film van de Australische award winnende filmmaker Andrew Finlay. Uitgebracht in November 2020.

The Problem Solver – SHORT FILM

Olle Grieze, een korte film over Sinterklaas. Sinterklaas verdwaald tijdens de intocht in Groningen. Komt dit wel goed?

Schokland, een jonge boerin wil de boerderij van haar ouders overnemen. Maar, deze boerderij staat in het aardbevingsgebied van Groningen en raakt zwaar beschadigd. Dit is een filmtrailer voor het gelijknamige boek van Saskia Goldschmidt 2018

Rutger Kopland, de taal van het verlangen 2008. Wat gebeurt er met Nederlands meest bekende  dichtende psychiater als het noodlot bij hemzelf toeslaat? Een NL Awards in de categorie Bijzondere Producties winnende documentaire van Piet Hein van der Hoek.
rutgerKopland

De Brief van de Burgemeester (trailer) 2013

Moordenaars (korte film) 2015

Kinderburen (korte film) 2015