‘Nederland, laat Groningen niet zakken!’ | tour met Freek de Jonge

 

 

 
Landelijke aandacht voor de aardbevingsproblematiek in Groningen. Dat doet mijn rechtvaardigheidsgevoel erg goed! Daarom doe ik mee aan deze korte tournee door onze prachtige provincie met Freek de Jonge.

Een scherpzinnige man die dit soort dingen als geen ander gewoon vóór elkaar krijgt. Een keur aan fantastische collega-artiesten laten daarbij – onmiskenbaar – zien dat er meer bestaat dan egoïsme, geld en macht. Iedereen doet mee, gewoon voor deze zaak! Want: hoe mooi is het om te merken dat mensen zich opladen, zich laten inspireren en daardoor nóg méér zin krijgen om dit mooie leven wat we hebben te koesteren zodat dit daarvan uit weer gedeeld kan worden?

We maken een betere wereld en ik ben trots dat ik mijn steentje bij kan dragen hieraan. Duurzaamheid, iedereen in politiek Den Haag heeft het erover. De tijd om het er alleen maar studentikoos over te hebben is voorbij! We zijn hier duurzaamheid aan het bouwen, je merkt het aan alles en de bereidheid is groot!

Deze week zijn we onderweg door de hele provincie Groningen en vrijdag sluiten we af in de grote zaal van de Oosterpoort.