≡ Menu

Toes Toavel 25 Augustus 2018

 

De juli-editie van Toes Toavel was de eerste van ons nieuwe concept. Maandelijks vertelt een gerenommeerd kunstenaar over zijn of haar werk dat tevens te zien is in de oude school. De aftrap werd verzorgd door Theo de Groot (acteur, regisseur) die zijn verhaal op zeer boeiende manier vertelde. Het was een gezellige en smaakvolle avond en onze gasten waren enthousiast.

Op 25 augustus 2018 is de volgende Toes Toavel.
Tijdens deze editie zal er een lezing zijn van een zeer interessante gast. Dit keer is dat niemand minder dan de multitalent Renée Luth!

Renée Luth (’79) is dichter, poëziedocent, presentator, kunstenaar, filmmaker en organisator. Ze publiceerde de bundels Pingpongtong (2011) en Preparaat (2016) bij uitgeverij De Passage.

Klik op de foto hieronder voor meer informatie

 

 

 

 

Het programma is als volgt
18:30 uur Ontvangst met een hapje en een drankje
19:00 uur Gastspreker Renée Luth
19.30 uur: Samen eten
20.30 uur: Koffie/thee lekkers
20.45 uur: Concert Arnold Veeman

Er zijn nog een paar plaatsen vrij dus reserveer gauw via
eten@toestoavel.nl

Volgende data:
29 september 2018 nog 6 plaatsen!
27 oktober 2018 VOL!
24 november 2018
29 december 2018

We zien we elkaar op 25 augustus om 18:30!
meer informatie over Toes Toavel vind je op www.toestoavel.nl

Tot dan allemaal!

{ 0 comments }

Mien Grunneger Stad in gebarentaal

Dit raakte me diep. Dubbelop ook omdat mijn pleegvader doof was. Goh . . . kijk zelf maar

{ 0 comments }

Mien Grunneger Stad | Koningsdag 2018 Editie is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar!

Beluister ‘m via
Deezer
Spotify
Apple Music

En al jouw andere favoriete zenders!

Bekijk hier de promo of klik op het plaatje:

 

{ 0 comments }

Op de Grens van de Hemel

Op dit moment ben ik samen met dirigent Rob Spelberg schrijvende aan een nieuwe voorstelling – Op de Grens van de Hemel.
Over de waan van de dag versus onze innerlijke beleving. Kan het niet allemaal veel eenvoudiger? Zitten we niet vast in oude patronen die geen nut meer hebben?
Met – Op de Grens van de Hemel – laten we je balanceren tussen die twee spannende werelden.
Ben jij sterk genoeg om dit avontuur met jezelf aan te gaan?

 

BOEKEN MAAR!

{ 0 comments }

Magisch!

De Volkskrant noemt het “Magisch!” en dat vond ik zelf ook. De tour met Lilian Vieira en mij ging als een speer en was FANTASTISCH!


In januari bezochten we een 10-tal theaters en was het iedere keer weer een feest vol verrassingen, leuke ontmoetingen en afwisselende muziek.
De Uitdaging is een tour langs een flink aantal gerenommeerde theaters door het hele land. Initiatiefnemer van dit kleurrijke programma is de pianist Thijs Borsten. Hij stelt twee in het oog springende artiesten aan het publiek voor. Deze ontmoeten elkaar persoonlijk; op muzikaal vlak en op het podium.
Dit levert niet alleen inspirerende momenten op, maar de hele voorstelling is spannend omdat niemand precies weet wat er gaat komen. Wij ook niet!
Inmiddels weten we dat wel: Brazilië en Groningen kwamen bij elkaar en hoe! De muziek swingde, ontroerde en het resultaat was voelbaar in de zaal. Iedereen zat op het puntje van z’n stoel. Het samenspel tussen Lilian en mij vind ik erg aanstekelijk.
De officiële tour is voorbij maar wil je deze Uitdaging beleven? Neem contact op met het management over de mogelijkheden voor een boeking in jouw theater.

{ 0 comments }