Arnold Veeman bij Noardewyn live

by Suus Venings on 23 februari 2017

Morgenmiddag (vrijdag 24 februari) is Arnold Veeman te gast bij het muziekprogramma Noardewyn live van ‘Omrop Fryslân Radio’.

Arnold schuift tussen 14.00 en 15.00 uur aan bij Willem de Vries, die hem zal interviewen. Daarnaast zal Arnold live zeker twee nummers spelen. Hij heeft nog geen keuze gemaakt.

Componist Groningen Arnold Veeman

Welk nummer willen jullie morgen horen? Laat het weten onder de post van dit artikel op Facebook.

Je kunt het programma hier online volgen.

Nog vaaier bier, wel is de Bob?

by Lalala on 22 februari 2017

Componist Groningen Arnold VeemanFreek de Jonge heeft zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel hebben meegekregen, een enorme protestactie aangezwengeld die over de aardbevingsproblematiek in Groningen ging.

Na optredens met verschillende Groningse artiesten in een flink aantal kerkjes in het rampgebied, de Oosterpoort en bij De Wereld Draait Door. hebben we speciaal een videoclip gemaakt met het protestlied. Ik dacht:’Gelijk even op mijn site zetten’.

Hier is ie! (Op 35 sec zing ik de legendarische zin: ‘Nog vaaier bier, wel is de Bob?’)

Componist Groningen Arnold Veeman

 

 

 

 

 

 

 

Meer dan een zin van mij horen? Luister op Spotify

Optreden Arnold Veeman in Woltersum: zijn de verwachtingen waargemaakt?

februari 21, 2017

Zondag 19 februari trad Arnold Veeman op in de kerk in Woltersum. Vooraf interviewde ik Arnold om te achterhalen wat het publiek van de voorstelling kon verwachten. Nu ga ik na in hoeverre de verwachtingen zijn waargemaakt. In dit artikel deel ik mijn ervaringen en waarnemingen tijdens het optreden.   

Read the full article →

Wat de flyer je niet vertelt over Arnold Veeman en zijn voorstelling Klaai

februari 18, 2017

Stel dat je Arnold Veeman nog niet kent en je ziet op Facebook voorbij komen dat hij zondagmiddag 19 februari in de kerk in Woltersum optreedt… Wat dan? Heb je dan enig idee dat het gaat om een voorstelling vol diepgang waarbij vooral kritische avonturiers aan hun trekken komen? De diepgang is niet altijd even goed […]

Read the full article →

De Wereld Draait Door

februari 16, 2017

“Fenomenale zanger” Freek de Jonge Daar stonden we dan op Valentijnsdag, Freek de Jonge, een hele club fijne muziekvrienden en ik bij De Wereld Draait Door. Een fantastisch avontuur natuurlijk, maar het ging; en gaat nog steeds, om een prangende zaak: de aardbevingsproblematiek in Groningen. Het gebied waar ik woon en welke ik zo vreselijk […]

Read the full article →