≡ Menu

Mien Grunneger Stad in gebarentaal

Dit raakte me diep. Dubbelop ook omdat mijn pleegvader doof was. Goh . . . kijk zelf maar

{ 0 comments }

Mien Grunneger Stad | Koningsdag 2018 Editie is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar!

Beluister ‘m via
Deezer
Spotify
Apple Music

En al jouw andere favoriete zenders!

Bekijk hier de promo of klik op het plaatje:

 

{ 0 comments }

Op de Grens van de Hemel

Op dit moment ben ik samen met dirigent Rob Spelberg schrijvende aan een nieuwe voorstelling – Op de Grens van de Hemel.
Over de waan van de dag versus onze innerlijke beleving. Kan het niet allemaal veel eenvoudiger? Zitten we niet vast in oude patronen die geen nut meer hebben?
Met – Op de Grens van de Hemel – laten we je balanceren tussen die twee spannende werelden.
Ben jij sterk genoeg om dit avontuur met jezelf aan te gaan?

 

BOEKEN MAAR!

{ 0 comments }

Magisch!

De Volkskrant noemt het “Magisch!” en dat vond ik zelf ook. De tour met Lilian Vieira en mij ging als een speer en was FANTASTISCH!


In januari bezochten we een 10-tal theaters en was het iedere keer weer een feest vol verrassingen, leuke ontmoetingen en afwisselende muziek.
De Uitdaging is een tour langs een flink aantal gerenommeerde theaters door het hele land. Initiatiefnemer van dit kleurrijke programma is de pianist Thijs Borsten. Hij stelt twee in het oog springende artiesten aan het publiek voor. Deze ontmoeten elkaar persoonlijk; op muzikaal vlak en op het podium.
Dit levert niet alleen inspirerende momenten op, maar de hele voorstelling is spannend omdat niemand precies weet wat er gaat komen. Wij ook niet!
Inmiddels weten we dat wel: Brazilië en Groningen kwamen bij elkaar en hoe! De muziek swingde, ontroerde en het resultaat was voelbaar in de zaal. Iedereen zat op het puntje van z’n stoel. Het samenspel tussen Lilian en mij vind ik erg aanstekelijk.
De officiële tour is voorbij maar wil je deze Uitdaging beleven? Neem contact op met het management over de mogelijkheden voor een boeking in jouw theater.

{ 0 comments }

Ontmoetingen – Joost

Ken je dat gevoel van dat het hele leven aan elkaar lijkt te hangen van al die mooie toekomstplannen? Het ene plan is nog mooier dan de andere…
Zo sprak ik na een optreden een keer met iemand van een waanzinnig goeie bigband uit Groningen over een potentieel en gezamenlijk project. Punt. Weer een andere keer sprak ik iemand van een andere fijne bigband. Ditmaal uit Assen.

Het bleef allemaal bij plannen, tot nu toe. Maar dat uit die plannen bijzondere ontmoetingen kunnen ontstaan bewijst de ontmoeting met Joost.

Joost werd me via een vriend aanbevolen en ik weet niet meer exact hoe het allereerste contactmoment was maar wel dat we samen aan het repeteren waren en dat ik merkte hoe raak hij speelde. Alsof hij m’n gedachten kon lezen.

Tijdens de CD presentatie van KLAAI begon het pas écht tot me door te dringen: deze man speelt niet, hij tovert! We speelden namelijk in een ruimte die niet was ingericht als theater. Het was in een schuur van een monumentale boerderij. Wel heel sfeervol ingericht voor deze gelegenheid. De virtuositeit van Joost toverde deze schuur om tot een poptempel.

Na die tijd vroeg ik me enigszins verdwaasd af hoe hij dat nou precies doet. Hij vertelde me over zijn studietijd en zijn omzwervingen in Amerika en alle bijkomende ontmoetingen.
Toen hij dit allemaal vertelde kwam ik achter zijn geheim: hij is een heel sympathiek en geïnteresseerd mens. En hij zet dit naadloos over naar zijn spel! Hoe klinkt dat? Kom luisteren de 14de oktober om 20:30 in de Oosterpoort!

{ 0 comments }